.
Jemně mletý korek je výbornou přísadou při výrobě plovoucího nebo odlehčeného boilies. Rozklikněte pro detaily.
Syrovátkový protein - zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Může způsobovat nadnášení kuliček.
Sušený vaječný bílek, zkracuje dobu vaření ( rychle vytváří vnější tvrdou slupku a tím zkracuje dobu vaření, brání ničení proteinů nadměrně dlouhým varem ).
Téměř nepostradatelná složka při výrobě boilies. Díky použití sušených vajec v boilies směsi uvolňuje poté uvařená kulička ve vodě lépe své atraktory.
Bohatý na vitamíny a minerály, má násládlou chuť, poměrně intenzivně smetanově voní.
Gluten je pšeničný lepek, ceněný zejména pro jeho výtečné pojivové vlastnosti a zpracovatelnost ve směsi. Po uvaření zvyšuje tvrdost kuliček.
Mouka z kukuřice s vysokým podílem uhlohydrátů. Má horší pojivé vlastnosti, vhodná do levnějších mixů na bázi ptačího zobu.
Oblíbená objemová složka do boilies směsí s vyšším obsahem minerálů a vitamínů. Pozitivně ovlivňuje pojivost a zpracovatelnost směsí.
Nastavení