.

Bílkoviny, pojiva, objemové složky

Nejprodávanější

Korkova drt 2021 01 shop
Korková drť 100g
Skladem (>20 ks)
Kód: KD/100
 
129 Kč
Laktalbumin
Laktalbumin
Skladem (>20 ks)
Kód: LAC/200
 
od 139 Kč
Albumin vaječný
Albumin vaječný
Skladem (>20 ks)
Kód: ALB/500
 
459 Kč
Sušená vejce
Sušená vejce
Skladem (>20 ks)
Kód: SVJ/500
 
289 Kč
Vitalakt
Vitalakt
Skladem (2 ks)
Kód: VTL/500
 
89 Kč
Gluten
Gluten
Skladem (>20 ks)
Kód: GLT/500
 
119 Kč
8 položek celkem
Korkova drt 2021 01 shop
Korková drť 100g
Skladem (>20 ks)
129 Kč

Jemně mletý korek je výbornou přísadou při výrobě plovoucího nebo odlehčeného boilies. Rozklikněte pro detaily.

Kód: KD/100
Laktalbumin
Laktalbumin
Skladem (>20 ks)
od 139 Kč

Syrovátkový protein - zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Může způsobovat nadnášení kuliček.

Kód: LAC/200
Albumin vaječný
Albumin vaječný
Skladem (>20 ks)
459 Kč

Sušený vaječný bílek, zkracuje dobu vaření ( rychle vytváří vnější tvrdou slupku a tím zkracuje dobu vaření, brání ničení proteinů nadměrně dlouhým varem ).

Kód: ALB/500
Sušená vejce
Sušená vejce
Skladem (>20 ks)
289 Kč

Téměř nepostradatelná složka při výrobě boilies. Díky použití sušených vajec v boilies směsi uvolňuje poté uvařená kulička ve vodě lépe své atraktory.

Kód: SVJ/500
Vitalakt
Vitalakt
Skladem (2 ks)
89 Kč

Bohatý na vitamíny a minerály, má násládlou chuť, poměrně intenzivně smetanově voní.

Kód: VTL/500
Gluten
Gluten
Skladem (>20 ks)
119 Kč

Gluten je pšeničný lepek, ceněný zejména pro jeho výtečné pojivové vlastnosti a zpracovatelnost ve směsi. Po uvaření zvyšuje tvrdost kuliček.

Kód: GLT/500
Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka
Skladem (>20 ks)
79 Kč

Mouka z kukuřice s vysokým podílem uhlohydrátů. Má horší pojivé vlastnosti, vhodná do levnějších mixů na bázi ptačího zobu.

Kód: KKM/1KG
Pšeničné klíčky
Pšeničné klíčky
Skladem (>20 ks)
89 Kč

Oblíbená objemová složka do boilies směsí s vyšším obsahem minerálů a vitamínů. Pozitivně ovlivňuje pojivost a zpracovatelnost směsí.

Kód: PSK8/1KG