.

Laktalbumin

Kód: LAC/200
1 hodnocení
Značka: CHYTIL
od 135 Kč

Zvolte variantu

Syrovátkový protein - zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Může způsobovat nadnášení kuliček.

Detailní informace

Gramáž: 200 g
Skladem | LAC/200
Můžeme doručit do: 25.1.2022
135 Kč
Gramáž: 500 g
Skladem | LAC/500
Můžeme doručit do: 25.1.2022
274 Kč

Detailní popis produktu

Laktalbumin

Laktalbumin - syrovátkový protein, zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší např. praskání kuliček při krmení kobrou.

Ve vodě částečně rozpustný,lehce stravitelný a vhodný do směsí pro chladné vody.

Při vyšších koncentracích může způsobovat nadnášení kuliček ( výroba pop-up ).

Dávkování: maximálně do 10% suché směsi.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné