.

Laktalbumin

Kód: LAC/200
1 hodnocení
Značka: CHYTIL
od 135 Kč

Zvolte variantu

Syrovátkový protein - zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Může způsobovat nadnášení kuliček.

Detailní informace

Gramáž: 200 g
Skladem | LAC/200
Můžeme doručit do: 7.7.2022
135 Kč
Gramáž: 500 g
Skladem | LAC/500
Můžeme doručit do: 7.7.2022
269 Kč

Detailní popis produktu

Laktalbumin

Laktalbumin - syrovátkový protein, zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší např. praskání kuliček při krmení kobrou.

Ve vodě částečně rozpustný,lehce stravitelný a vhodný do směsí pro chladné vody.

Při vyšších koncentracích může způsobovat nadnášení kuliček ( výroba pop-up ).

Dávkování: maximálně do 10% suché směsi.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení