.

Laktalbumin

Kód: LAC/200
1 hodnocení
Značka: CHYTIL
od 139 Kč

Zvolte variantu

Syrovátkový protein - zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Může způsobovat nadnášení kuliček.

Detailní informace

Gramáž: 200 g
Skladem (>20 ks) | LAC/200
Můžeme doručit do: 25.4.2024
139 Kč
Gramáž: 500 g
Skladem (>20 ks) | LAC/500
Můžeme doručit do: 25.4.2024
299 Kč

Detailní popis produktu

Laktalbumin

Laktalbumin - syrovátkový protein, zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší např. praskání kuliček při krmení kobrou.

Ve vodě částečně rozpustný,lehce stravitelný a vhodný do směsí pro chladné vody.

Při vyšších koncentracích může způsobovat nadnášení kuliček ( výroba pop-up ).

Dávkování: maximálně do 10% suché směsi.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: