.

Master Carp Boilies 16 mm, 250 g

Kód: BHA16/250
Nové příchutě
3 hodnocení
Značka: CHYTIL
119 Kč

Zvolte variantu

Vysoce atraktivní potápivé boilies vhodné pro krátkodobé chytání především při lovu kaprovitých ryb na položenou. Několik příchutí. Balení : 250 g

Detailní informace

Příchuť: Med
Skladem (>20 ks) | BMED16/250
Můžeme doručit do: 30.4.2024
119 Kč
Příchuť: Kukuřice
Skladem (>20 ks) | BKU16/250
Můžeme doručit do: 30.4.2024
119 Kč
Příchuť: Halibut
Skladem (>20 ks) | BHA16/250
Můžeme doručit do: 30.4.2024
119 Kč
Příchuť: Jahoda
Skladem (>20 ks) | BJH16/250
Můžeme doručit do: 30.4.2024
119 Kč
Příchuť: Scopex
Skladem (>20 ks) | BSC16/250
Můžeme doručit do: 30.4.2024
119 Kč
Příchuť: Carp Killer
Skladem (>20 ks) | BCK16/250
Můžeme doručit do: 30.4.2024
119 Kč
Příchuť: Robin Red
Skladem (>20 ks) | BRR16/250
Můžeme doručit do: 30.4.2024
119 Kč
Příchuť: Nahnilý krab
Skladem (>20 ks) | BNK16/250
Můžeme doručit do: 30.4.2024
119 Kč
Příchuť: Amur
Skladem (>20 ks) | BAM16/250
Můžeme doručit do: 30.4.2024
119 Kč
Příchuť: Tutti Frutti
Skladem (>20 ks) | BTTF16/250
Můžeme doručit do: 30.4.2024
119 Kč

Detailní popis produktu

Master Carp Boilies

Vysoce atraktivní potápivé boilies vhodné pro krátkodobé chytání především při lovu na kaprovitých ryb na položenou.

Kuličky jsou spíše měkčí, výborně uvolňují atraktory do vodního sloupce. Obsahují rybí moučky, kvalitní esence a další atraktanty, aminokyseliny, objemové suroviny, mléčné proteiny a ptačí zoby.

Díky praktickému obalu se zipovým uzávěrem zůstávají stále jako čerstvé !

 

Balení : 250 g

 

TIP : Příchuť AMUR

Zcela nový a jedinečný boilies. Směs je sestavena z produktů, které amur vyhledává a miluje je.Hrubá struktura, perfektní a hodně specifická vůně. Bolies neobsahuje žádné esence, je postaveno čistě na přírodních produktech ! Lov amurů je specifický, v našich vodách jich narozdíl od kaprů není tolik. Přicházíme se zcela jedinečným produktem, který Vám dopomůže k úlovku této ryby.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: